ZELFGEMAAKTZELFGEMAAKT staat voor (hàeerlijke producten die op een gezonde manier bereid worden (geen of minder geraffineerde suikers). Als ons ZELFGEMAAKT lekkers wordt in eigen huis, op ambachtelijke wijze gemaakt met enkel ingrediënten van verantwoorde en/of lokale teelt.  Bij de bereiding en verpakking van onze producten houden we steeds rekening met het milieu.  We gebruiken o.a. groene stroom en zo veel mogelijk gerecycleerde glasverpakkingen.  We werken steeds met LEF: lokaal; ecologisch en fair.

Waar we ooit mee begonnen? De granola: een samenstelling van granen, noten, zaden en pitten.  Granola stimuleert de darmtransit en de vetverbranding. Het hongergevoel wordt afgeremd.  Hierdoor is onze granola een ideaal ontbijt en past het in een gezond eetpatroon. Bij ZELFGEMAAKT worden er nooit geraffineerde suikers toegevoegd, enkel een beetje honing van de lokale imker. Voor wie dit wil creeëren we een privat label granola.

De confituren en gelei worden op ambachtelijke wijze bereid met fruit van lokale boeren die op een verantwoorde manier telen.  We gebruiken slechts de helft van de gebruikelijke suiker.  Maximum 500 g voor 1000 g fruit.  Bij ZELFGEMAAKT kiezen we vooral voor verrassende combinaties.  Vergeet zeker ook onze suikervrije confituur/gelei niet te proeven.  We gebruiken hiervoor erythrytol (van plantaardige oorsprong) als zoetstof in deze confituren. Minder suiker: onze confituur bevat minder suiker waardoor we en betere fruitsmaak en minder calorieën krijgen.  Ook in onze andere producten gebruiken we een minimum aan suiker en gebruiken we nooit geraffineerde suiker.

Bij ZELFGEMAAKT werken we met LEF: Lokaal, Ecologish en Fair.. Lokale ingrediënten dieo p een verantwoorde manier geteeld worden, recycleerbare verpakking waar mogelijk, groene stroom, rechtstreekse verkoop aan een eerlijke prijs.Contactgegevens
ZELFGEMAAKT
heidi@zelfgemaaktlekkers.be
In opbouw

Klik hier om alle producten van ZELFGEMAAKT in de webshop te bekijken


ZELFGEMAAKT

ZELFGEMAAKT

< Terug naar het overzicht van onze producenten